aanmelden

TRAININGSDAGEN

Wil je één van mijn trainingen volgen, vul dan onderstaande gegevens in. Selecteer de training en vermeld de gewenste dag waarop je deze wilt volgen. Vragen of opmerkingen kun je kwijt bij ‘Eventuele opmerkingen’. 

Presentatietraining

De 1-daagse presentatietraining begint om 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Deze training wordt vaak op een donderdag gegeven omdat dit voor de meeste cursisten een geschikte dag is. De training op een andere dag geven is geen enkel probleem en kan altijd in overleg worden bepaald.

Voor koffie, thee, water en een lunch wordt gezorgd. Voor startende ondernemers en studenten geldt een aangepast tarief.

Deze training kost € 400,- p.p. Geen Btw i.v.m. toepassing kleine ondernemersregeling (KOR)

Workshops

Wil je dat ik een workshop kom geven, stuur mij dan een mail met telefoonnummer, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. 

Kosten van een workshop gaat in overleg.

Coaching

De één-op-één coaching vindt altijd in overleg plaats en kan in principe op alle dagen van de week plaatsvinden. De frequentie is afhankelijk van wat jij wilt verbeteren of bereiken. Het kan dus één keer in de week maar ook één keer in de twee weken. Eén sessie duurt maximaal een uur.

De één-op-één coaching bestaat uit minimaal 5 sessies en kost € 100,- per sessie. Geen Btw i.v.m. toepassing kleine ondernemersregeling (KOR).

Zodra jij je hebt aangemeld neem ik contact met jou op zodat wij een afspraak kunnen maken voor een kennismaking dan wel een intakegesprek.

Presentatietraining

In verband met het Corona-virus wordt er voorlopig geen groepstrainingen gegeven. 

Wel geef ik individuele presentatietraining of één-op-één coaching. Dit kan online maar ook op locatie gegeven worden. De ruimte die ik gebruik is groot genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden. 

LOCATIE

Presentatietraining Chris Alfons, 

P.C. Hooftlaan 48, 9721 JM GRONINGEN

Meld je meteen aan!