aanmelden

TRAININGSDAGEN

Wil je één van mijn trainingen volgen, vul dan onderstaande gegevens in. Selecteer de training en vermeld de gewenste dag waarop je deze wilt volgen. Vragen of opmerkingen kun je kwijt bij ‘Eventuele opmerkingen’. 

Presentatietraining

De 1-daagse presentatietraining begint om 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Deze training wordt vaak op een donderdag gegeven omdat dit voor de meeste cursisten een geschikte dag is. De training op een andere dag geven is natuurlijk ook geen enkel probleem en kan altijd in overleg worden bepaald.

Voor koffie, thee, water en een lunch wordt gezorgd. 

Kosten € 400,- p.p. Geen Btw i.v.m. toepassing kleine ondernemersregeling (KOR)

Workshops

Wil je dat ik een workshop kom geven, stuur mij dan een mail met je telefoonnummer, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. 

Kosten van een workshop gaat in overleg.

Coaching

De één-op-één coaching vindt altijd in overleg plaats en kan in principe op alle dagen van de week plaatsvinden. De frequentie is afhankelijk van wat jij wilt verbeteren of bereiken. Het kan dus één keer in de week maar ook één keer in de twee weken. Eén sessie duurt maximaal een uur.

De één-op-één coaching bestaat uit minimaal 5 sessies en kost € 100,- per sessie. Geen Btw i.v.m. toepassing kleine ondernemersregeling (KOR).

Zodra jij je hebt aangemeld neem ik contact met jou op en maken wij een afspraak voor een intakegesprek.

Presentatietraining 2021

April 

donderdag 15 april

donderdag 22 april

Mei

donderdag 13 mei

donderdag 20 mei

donderdag 27 mei

juni

donderdag 3 juni

donderdag 10 juni

donderdag 17 juni

LOCATIE

Presentatietraining Chris Alfons, 

P.C. Hooftlaan 48, 9721 JM GRONINGEN

Meld je meteen aan!