inspiratiedienst

 

Sinds kort geef ik een inspiratiedienst op de zondagmiddag. Mijn eerste dienst was op 7 juli 2019. Het is geen kerkdienst maar meer een inspiratiedienst ter ere van het leven. De onderwerpen die ik bespreek gaan veelal over het gewone leven. Denk aan bepaalde vragen zoals: “Waarom leven wij eigenlijk” of “Wat willen wij met ons leven doen?”. Het heeft wel een religieus sausje maar meer omdat iedereen wel in iets gelooft. Het is in feite is voor iedereen bedoelt die wel wat inspiratie kan gebruiken. 

De volgende inspiratiedienst wordt binnenkort bekend gemaakt. Tijdens deze dienst word ik weer ondersteund door een band die swingende, nummers en gevoelige ballads speelt. Ook heb ik een gastspreker uitgenodigd die een interessant stukje over zijn leven komt vertellen. Daarna is er uitgebreid tijd om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

De dienst wordt gehouden in de nieuwe sportschool van mijn broer Stefan Alfons, Personal Training Center Totally In Shape in de voormalige Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan 48 te Groningen.

Mocht je willen komen, meld je dan aan zodat ik weet hoeveel mensen ik ongeveer kan verwachten i.v.m. de catering. Heb je vragen dan kun je me altijd bellen of appen op 06 21844187. 

En neem gerust iemand mee want iedereen is van harte welkom!

Hartelijke groet, Chris