PRESENTATIETRAINING

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die zichzelf beter wil presenteren. Dat kan zijn bij het spreken voor een grote groep, het voeren van een netwerk-, sollicitatiegesprek of bij het geven van een pitch. 

Wat komt er allemaal aan bod?

De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. Presentatietechnieken, Authenticiteit, Mindset en Ademhaling. Elk item bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Dat wil zeggen dat we veel gaan oefenen in de vorm van het geven van korte presentaties. 

Wat kun je na deze training?

Nadat je deze training hebt gevolgd kun je met meer rust, meer zelfvertrouwen en met een authentieke stijl,  jouw boodschap helder en overtuigend overbrengen.

Hoe lang duurt de training?

De fysieke training is een 1-daagse training en duurt van 09:30 uur tot 16:00 uur. De online training wordt in 2 dagdelen gegeven, te weten van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Kosten?

De 1-daagse training, maximaal 5 deelnemers, kost € 400,- per persoon en de online training, maximaal 8 deelnemers, kost € 300,- per persoon. Ben je student of scholier dan betaal je voor deze training € 50,-. Geen Btw ivm met vrijstelling Kleineondernemersregeling (KOR). 

Waar wordt deze training gegeven?

De locatie is de voormalige Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan 48 te Groningen. Voor koffie, thee, water en een lunch wordt gezorgd. Deze training kan ook in Company gegeven worden.