Mijn zondagsdienst is geen gewone kerkdienst maar meer een inspiratiedienst ter ere van het leven. De onderwerpen die ik bespreek gaan veelal over het gewone leven. Denk aan bepaalde vragen zoals: “Waarom leven wij eigenlijk”, of ” Wat willen wij met ons leven doen?”   Het heeft wel een religieus sausje maar meer omdat iedereen wel in iets gelooft. Dat kan in God, Allah, Moeder Natuur of het Universum zijn. In feite is het voor iedereen bedoelt die wel wat inspiratie kan gebruiken. Het gaat mij vooral om het Samenzijn, Verbinding maken en een Eenheid vormen. Je hoeft immers niet alles alleen te doen. 

Tijdens de dienst word ik ondersteund door een band die swingende nummers en gevoelige ballads speelt. En voor elke dienst nodig ik een gastspreker uit met een interessant levensverhaal. 
Na de dienst is er tijd om na te praten, wat te drinken en te eten, om vervolgens weer met een positief gevoel naar huis te gaan.

De dienst wordt gehouden in de nieuwe sportschool van mijn broer Stefan Alfons. Personal Training Center Totally In Shape in de voormalige Opstandingskerk aan de P.C. Hooftlaan 48 te Groningen.

De eerstvolgende inspiratiedienst geef ik in de maand december. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Mocht je willen komen, meld je dan aan zodat ik weet hoeveel mensen ik ongeveer kan verwachten i.v.m. de catering. 

Heb je vragen dan kun je me altijd mailen, bellen of appen op                         06 21844187. 

Je bent van harte welkom!